Viviane Nuyts

Biografie Viviane Nuyts:

Ik ben geboren in 1957 als weegschaal. Reeds als kind had ik ‘vreemde’ gewaarwordingen en ingevingen… ik verkreeg kennis en inzichten die uit het niets leken te komen. Pas veel later heb ik de betekenis hiervan begrepen en ben ik verder op zoek gegaan naar de bron van alle wijsheid.Via allerlei persoonlijke belevenissen en interessante cursussen en leermeesters ben ik ongeveer twintig jaar geleden in contact gekomen met aurafotografie. Ik was reeds als kind geboeid door kleuren en hun betekenis en toen ik mij verdiepte in de kleuren van de chacra’s ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik kreeg de gelegenheid om mij een auracamera aan te schaffen en een spoedcursus auralezen van een specialist terzake. Door deel te nemen aan beurzen en speciale evenementen kon ik mijn gave doorheen de jaren verder ontwikkelen. Ik vind het nog elke keer spannend om een foto te lezen, ik begrijp vaak zelf niet waar al de informatie vandaan komt maar ik heb een grote fijngevoeligheid ontwikkeld en mijn readings zijn dan meestal ook volledig juist. Althans zo bevestigen mijn klanten het.Wanneer iemand twijfelt aan zichzelf, depressief of gekwetst is geweest, dan kan de aurafoto een wegwijzer zijn om terug op het juiste pad te komen. Ik vertel waar je moet aandacht aan schenken, wat je moet negeren en hoe je jezelf gelukkig kan maken zodat je ook een positieve uitstraling hebt op je omgeving. Ik vertel je niet welke therapie je dient te volgen of welke middeltjes je zeker zullen helpen… dat is je eigen zoektocht en bepaal je zelf. Ik geef alleen advies dat je zelfvertrouwen zal versterken zodat je het leven aankan in al zijn aspecten en je (terug) in balans komt.

Wat houdt een persoonlijk Aurafotografie consult in:

aura

Een aurafoto bestaat uit twee delen: de bovenkant (boven het hoofd) waar je niveau van persoonlijke en spirituele ontwikkeling kan gelezen worden en de onderkant waar we zien hoe je op dit moment in het leven staat.

De informatie van de onderste drie chacra’s wordt boven het hoofd geprojecteerd, de keel-chacra en hart-chacra worden zichtbaar onder het hoofd (als er geen blokkade op zit), het derde oog en de kruin-chacra zijn niet op alle foto’s zichtbaar.

Links onderaan de foto is te zien welke uitstraling je (tijdelijk) hebt op je omgeving of hoe mensen jou waarnemen of aanvoelen.  In feite dient daar dezelfde kleur(encombinatie) te staan als die je boven je hoofd hebt.

Rechts onderaan is te zien welk soort energie je krijgt ingestraald of ook welke energie je aantrekt.  Het is een objectieve kijk op je nabije toekomst.

Een aurafoto maakt je bewuster van je (verborgen) talenten en maakt je duidelijk of je al dan niet stevig in je schoenen staat.  Doordat je te zien krijgt of je ergens geblokkeerd bent kan je daar de nodige aandacht aan schenken en je leven weer in eigen handen nemen.  Het is een belangrijke stap op weg naar een gelukkig bestaan en een harmonieuze relatie.

Viviane Nuyts zal op volgende data in “The Angel Academy” aanwezig zijn voor 
een persoonlijk consult:
 

In 2019 is alles volzet.

In 2020 zijn er in het voorjaar volgende data

Zaterdag 21 maart

Zaterdag 16 mei

zaterdag 20 juni

En dit telkens van 10 tot 17 uur.
 
Bijdrage: 40.00 € voor 1 consult  (inclusief je eigen aurafoto)
               af te rekenen aan Perry of Han. 
 
Locatie: “The Angel Academy” By Han Beeren 
                Bocholterkiezel 76
                3960 Bree