Reiki Geert Tholen

Over Geert Tholen & Reiki

Ik ben Geert Tholen, wonende in Wijshagen (Meeuwen-Gruitrode) en ben gepassioneerd door de beoefening en het doorgeven van Reiki.

Reiki is een Japans systeem dat wellicht het meest bekend staat als Oosterse geneeswijze, waarbij voornamelijk handoplegging gebruikt wordt om balans en gezondheid uit te nodigen op alle vlakken. Reiki is een veilige methode, die haar effectiviteit bewezen heeft en door de jaren heen een succesvolle reputatie opgebouwd heeft met (chronische) ziekten. Bovendien is het eenvoudig, niet gebonden aan religie en werkt het onafhankelijk van het feit of je erin gelooft of niet.

Toch is Reiki meer dan enkel een behandelvorm. Het is een weg van spirituele zelfontwikkeling. Een beoefening van overgave aan iets dat groter is dan onszelf. Een weg die begint met onszelf en die we in ieder moment van ons leven kunnen bewandelen.

In mijn praktijk Tenchi behandel en begeleid ik mensen met kleine of grotere kwalen, maar ook personen die simpelweg op zoek zijn naar ontspanning en stressverlichting.

 Mijn interesse in de Oosterse benadering is enerzijds ontstaan vanuit martiale kunsten (gevechtssporten), anderzijds vanuit een persoonlijke zoektocht naar een gezond en gelukkig leven. Door het bestuderen van het concept Ki of Chi (levensenergie) waarop vele gevechtsporten gebaseerd zijn, kwam Reiki op mijn pad. Na mijn initiële training in Reiki volgde ik een 3-jarige opleiding tot Shiatsu-behandelaar om het functioneren van het energetisch lichaam te doorgronden.

Tijdens mijn zoektocht naar de kern van Reiki heb ik me in verschillende vormen van Reiki verdiept (Usui Shiki Ryoho, Jikiden Reiki, Usui Reiki Ryoho), steeds met als doel om dichter te komen bij datgene wat Usui Sensei – de grondlegger van het Reiki systeem – wilde overbrengen.

Vanuit dit steeds verder evoluerende onderzoek en vanuit de dagelijkse ervaringen in mijn praktijk, geef ik mijn inzichten in Reiki door via deze cursus. Reiki heeft mijn leven veranderd en kan absoluut ook een verschil maken in dat van jou.

In de Shoden – 1e niveau cursus gaan we onder andere uitgebreid in op volgende onderwerpen:

  • De betekenis, oorsprong en verspreiding van Reiki
  • Je ervaart Reiju (een traditioneel initiatieritueel)
  • Het werken met energie door meditatie en oefeningen
  • Hoe je met Reiki d.m.v. handoplegging jezelf en anderen kan behandelen
  • De 5 Reiki-principes voor een gelukkig en gezond leven

De cursus is een mix van theorie en praktijk, eenvoudig en door iedereen te begrijpen, en geeft je letterlijk en figuurlijk tools in handen om positieve verandering uit te nodigen in je eigen leven en eventueel dat van anderen. Een investering in jezelf, voor het leven.

Data:

 

Later volgt er een nieuw weekend inschrijven kan steeds hieronder

 

Tijd:

Van 10u00 tot 17u00. (Deuren open vanaf 9u45)

Bijdrage:

€ 200 incl. syllabus en certificaat.

Maaltijden zijn niet inbegrepen.

Door de betaling van een voorschot van € 50,00 op rekeningnummer BE48 7350 3427 4027 (op naam van Tenchi) maak je je inschrijving compleet. Het resterend saldo is af te rekenen aan de gastdocent op de eerste lesdag.

Zelf mee te nemen:

  • Schrijfgerief
  • Lunch (of er is de mogelijkheid om een broodje te bestellen)
  • Drank (water is gratis. Koffie, thee en chocomelk is beschikbaar in The Angel Academy)

Locatie:

“The Angel Academy” By Han Beeren

Bocholterkiezel 76

3960 Bree

 

 

 

Inschrijven

DISCLAIMER