Heal Your Life Louise Hay Voor Een Maatje Meer

Ben jij een man of vrouw met een maatje meer?

Heb je het gevoel dat je al aankomt door aan eten te denken? Vermoedelijk heb je dan ook al zo wat aandelen op de markt van diëten en dieetproducten ☺

Heb je al van alles geprobeerd  , zelfs misschien al een operatie? Sommigen mensen onder jullie zijn misschien al fel vermagerd, maar het voelt zo nog lang  niet in je hoofd.

Ben je het beu om in strijd te gaan met jezelf en je gewicht?

 Dan ben jij de geknipte persoon om deel te nemen aan dit prachtige weekend, boordevol liefde,  kennis en inzichten.  Maar ook tools naar zelfacceptatie en verandering. Een weg naar innerlijke rust. Als dat niet mooi is!

Als je al vele diëten geprobeerd hebt , en je suf gesport ,en er komt nog steeds geen verandering , dan wil het misschien ook zeggen dat je het best over een hele andere boeg gaat gooien, of het helemaal anders gaan bekijken!

Zelf ben ik een leuke volslanke teacher die jou met veel plezier doorheen de prachtige filosofie van Louise Hay loodst , uit ervaring weet ik dat het wonderbaarlijke processen in gang zet. 

Het heeft mijn persoonlijk leven zoveel moois gebracht , ik teer hier iedere dag op! En dat gun ik jou ook!

Datum: Later volgen nieuwe data

Locatie: ik geef al mijn cursussen en workshops in The Angel Academy , Bocholterkiezel 76 te Bree

Prijs : 225 euro, indien je oud cursist bent, of inschrijft voor 11 November ontvang je 50 euro korting en kost dit weekend 175 euro.

Je hebt ook de mogelijkheid om na dit weekend in een groep traject te stappen en verdere opvolging te krijgen .

Inschrijven

Disclaimer