Handlezen Ria Kessels

 Mijn naam is Ria Kessels, ik kom uit Nederweert (Nederland), ben getrouwd en heb 2 volwassen zonen.

Als het leven niet loopt zoals je zou willen ga je verder kijken dan je eigen tuintje. Zo kwam ik in 1996 in aanraking met spiritualiteit. Na verschillende workshops en cursussen gevolgd te hebben, was in september 2009 de tijd rijp om aan de cursus handlijnkunde te beginnen. Hier was ik al jaren door gefascineerd.

In januari 2013 had ik het certificaat op zak, en begon ik voorzichtig voor anderen handen te lezen. Bij handlezen bestudeer ik de lijnen en tekens in je hand, je huidpatroon, je handvorm en de vingers. Hierdoor krijg je een beeld van je eigen karakter, behoeftes en verlangen, talenten en je valkuilen. Door jezelf beter te begrijpen geeft het inzicht, waardoor je in staat bent om je gedrag of leefwijze in de gewenste richting te veranderen. Het blijft reuze interessant wat je handen kunnen vertellen, ze zijn letterlijk een blauwdruk van je persoonlijkheid. 

Bij de geboorte is in feite je route kaartje vastgelegd. Dit is de weg die je kan volgen in je leven. Wil je een andere weg bewandelen, dan is het je eigen vrije keuze om de richting te wijzigen. Wanneer jij van koers veranderd, verandert ook de lijn die daar bij hoort in je hand. 

Wat kan je verwachten in Cursus Handlezen:

De Basis. Samen gaan wij kijken wat handen te vertellen hebben. Wat kan je zien in en aan de lijnen, aan je handvorm, de stand van de vingers, de lengte van de vingers, enz.

Ook gaan wij kijken in je eigen handen, en in elkaars handen.

Verder maken we inktafdrukken van je handen, en ga je bij andere afdrukken maken. Handlezen leer je alleen door heel veel verschillende handen te zien en te voelen.

Lieve groeten, Ria Kessels

Data: U kan zich hieronder nog op de wachtlijst zetten dan geven we een seintje wanneer er nieuwe data zijn.
 
Tijd: van 19.30 uur tot +/-  21.30 uur. (deuren open vanaf 19.15 uur)
 .
Bijdrage:   150,00 € incl cursusmateriaal en inktvellen om afdrukken te maken.
                af te rekenen aan de gastdocente bij de 1 ste les.
 .
Locatie: “The Angel Academy” By Han Beeren
                Bocholterkiezel 76
                3960 Bree