Heal Your Life van Louise Hay

Lieve mogelijke gast,

Als licensed Heal your life Teacher ben ik enorm dankbaar dat ik de mooie filosofie van Louise Hay mag onderwijzen in The Angelacademy. Het is werkelijk bijzonder om met mensen op weg te gaan, en hun meer mandaat over hun eigen leven te zien nemen.

We geven jou de volgende mogelijkheden om kennis te maken met deze prachtige filosofie:

Louise Hay Weekend (Heal your life) 

Tijdens dit weekend ga je twee ganse dagen met een kleine groep door de basisfilosofie van Louise Hay. We laten ons vooral inspireren door de bestseller “ je kan je eigen leven helen” . Een inspirerend boek waar ruim 25.000.000 exemplaren van verkocht zijn. Je kan nu de effecten aan de lijve ondervinden. Mijn ervaring met dit weekend is superieur , het zet ongelooflijke processen in gang en ik ben nog steeds dankbaar voor zulke mooie ervaringen.

De prijs voor het hele weekend bedraagt 225 euro ( oud cursisten Bio energetica en rouwverwerking krijgen 50 euro korting, mensen aanwezig op een van mijn lezingen krijgen 10 procent korting). Prijs is inclusief cursusmateriaal, water en versnaperingen , een berg zelfkennis en wijsheid.

 

 

 

Heal Your Life Even More Weekend. Dit is een heerlijk verdiepingsweekend op de mooie filosofie van Louise Hay.

Het geeft nog meer tools, laat je nog eens kijken naar je groei en je mogelijkheden en doet de scherpe kantjes er weer vanaf.

In dit weekend Leer je komaf maken met de issues die af en toe nog spelen.

Dit weekend is enkel voor gasten die reeds het Heal Your Life weekend of de jaartraining gevolgd hebben.

Disclamer