Biografie

Ik ben Kelly, woonachtig te Bree en al vele jaren gelukkig getrouwd. Met mijn knappe man Kurth en zoontje Lander vormen we een leuk gezinnetje.

In 2000 ben ik afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige., ik werkte eerst 14 jaar binnen een therapeutische gemeenschap voor mensen met een verslavingsprobleem, momenteel ben ik verslavingsdeskundige in het ambulante circuit. 

Ik volgde velen opleidingen rond persoonlijke groei en ontwikkeling, bewustwording , intuïtieve ontwikkeling, als ook de teacher training van Louise Hay, maar nergens leerde ik zoveel als van de meest kwetsbare mens zelf! Je kan enkel met mensen op pad gaan als je zelf “ de weg naar binnen durft te maken “, pas dan kan je een spiegel vinden.

Woorden als bewustwording, zingeving, verantwoordelijkheid nemen over eigen leven blijven me inspireren. Ik ben immens dankbaar dat ik met mensen op pad mag gaan om hen telkens een stukje meer bij zichzelf te brengen.

Wat houdt de cursus Bio energetica  nu eigenlijk in ?

Eigenlijk werken we hier aan onze eigen “ biologische energie”. We horen vaak mensen zeggen : “ ik ben vaak moe “, “ ik heb geen fut meer “, “ mijn energie is werkelijk op “.

Doordat we onszelf vaak voorbij rennen, we meer geven dan nemen in het leven, er veel mensen in onze omgeving zijn die ons “ leeg maken “ zal het voorgaande voor vele mensen erg herkenbaar zijn.

Nooit eerder werden er zoveel mensen met burn – outh syndroom, CVS, chronisch vermoeidheidssyndroom, chronische pijnklachten, depressies,….gediagnosticeerd dan nu !

We leren via 10 lessen om meer grip te krijgen op ons leven, onze energie te verhogen, maar vooral leren vast te houden, zelfs bij mensen die ons “leegzuigen” .

Je leert meer inzicht te krijgen over je eigen functioneren en dat van anderen, je leert je energie te doseren, opdat je een veel stabieler, maar vooral ook rustiger leven mag hebben.

Als dit jou aanspreekt, en je voelt ergens dat je dit kan gebruiken, dan ben je meer dan welkom!

Datums

 

19 en 26 Januari – 2  16  en 23 Februari 9 en 23 Maart  20 April en 4 en 11 Mei VOLZET!!!

Nog enkel in te schrijven op de reservelijst.

Het cursusgeld bedraagt 175 euro en wordt de eerste les cash afgerekend! Het omvat de 10 lessen, cursusmateriaal en water. 

 . 
Tijd: van 20.00 uur tot 22.00 uur. (deuren open vanaf 19.45 uur)
  .
.
Locatie: “The Angel Academy” By Han Beeren 
                Bocholterkiezel 76
                3960 Bree