Ik ben Kelly, woonachtig in het mooie Bree, zeer gelukkig met de mannen van mijn leven: Kurth en Lander.

Het werken met mensen is een rode draad in mijn leven, zowel beroepsmatig als verslavingsdeskundige en voorzitter van Hedera Helix, als binnen mijn bijberoep Namasté.

Het is door 20 jaar te werken met mensen, en hun goed te kunnen observeren dat ik kan zien dat ze vaak hun energie verliezen.
Leven met angsten – vaak in strijd gaan met je omgeving – beperkte overtuigingen over jezelf maken dat je rugzakje soms zwaar kan doorwegen. Ook zie je meer en meer mensen die erg hoog gevoelig zijn en dus vaak overprikkeld worden. Reden te meer om onze energie hoog te houden!

Ik volgde vele opleidingen rond persoonlijke groei en ontwikkeling, bewustwording, intuïtieve ontwikkeling, als ook de teacher training van Louise Hay, maar nergens leerde ik zoveel als van de meest kwetsbare mens zelf! Je kan enkel met mensen op pad gaan als je zelf “de weg naar binnen durft te maken“, pas dan kan je een spiegel vinden.

Woorden als bewustwording, zingeving, verantwoordelijkheid nemen over eigen leven blijven me inspireren.
Ik ben immens dankbaar dat ik met mensen op pad mag gaan om hen telkens een stukje meer bij zichzelf te brengen.

Keer je gezicht naar de zon, dan valt de schaduw achter je!

Het cursusgeld bedraagt 175 euro en wordt de eerste les cash afgerekend! Het omvat de 10 lessen, cursusmateriaal en water. 

 . 
Tijd: van 20.00 uur tot 22.00 uur. (deuren open vanaf 19.45 uur)
voor de praktische info zie www.kellystraining.eu
  .
.
Locatie: “The Angel Academy” By Han Beeren 
                Bocholterkiezel 76
                3960 Bree