Rouwverwerking

We zijn Han Beeren  en Kelly Christis. Twee spontane dames die 1 ding zeker gemeen hebben en dat is “ De passie om andere mensen op weg te helpen naar een leuker, beter en aangenamer leven voor hunzelf “.

Kortom: Ben jij iemand die op een of andere manier het vuur in zijn leven kwijt is, doordat je eender welke vorm van verlies bent tegen gekomen in je leven vb.: overlijden van een dierbaren, verlies van jezelf, echtscheiding, baan … En je merkt dat je ondersteuning kan gebruiken bij jouw persoonlijk rouwproces, dan ben je welkom op onze cursus rouwverwerking !

Een cursus bestaande uit 5 lessen die om de veertien dagen wordt gegeven op Zaterdag van 10u tot 12u in The Angel Academy.

Wat mag je verwachten :

Nadat we gestart zijn met een veilige groep komen thema’s zoals herinneringen, loslaten, en de fasen van het rouwproces zeker aanbod!

Ook kunnen we jullie meedelen dat alles op basis van doorgave ook zeker een plaats zal krijgen , en natuurlijk zal Han contact maken met jullie overleden dierbaren.

Bijdrage:  225,00 € voor 5 lessen, inclusief cursusmateriaal.

                  Af te rekenen bij aanvang van de eerste les aan de gastdocenten .

We proberen de prijzen zo minimaal mogelijk te houden. Daarom worden cursussen die afgerekend zijn aan de coach niet terug betaald. We werken op basis van vertrouwen, daarom moeten mensen niet op voorhand betalen, maar pas bij de eerste les. het is erg belangrijk dat je wel aanwezig bent tijdens de eerste les, of ruime tijd voordien annuleert zodat er vele mensen de kans krijgen om te groeien 

 

 

Locatie: “ The Angel Academy “ By Han Beeren

                  Bocholterkiezel 76

                  3960 Bree

Data: De cursussen lopen over het hele jaar verspreid. 

Je kan je hieronder aan de pagina inschrijven en dan krijg je een mail van mij met de datums wanneer er een reeks van start gaat.

Tijd: Zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u (deuren open vanaf 09u45)

 

 

DISCLAIMER